У Луцьку відзначатимуть дні пам’яті Тараса Шевченка

У Луцьку відзначатимуть дні пам’яті Тараса Шевченка

05.03.13 08:57 0 984
У зв’язку з відзначенням 199-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка та 152-ї річниці від дня його смерті у нашому місті відбудеться низка заходів.

Зокрема, 9 березня о 12:00 відбудеться мистецьке свято «Нас гуртують думи Кобзаря» та урочисте покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі.

Цього ж дня о 13:30 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка заплановано проведення тематичного концерту «Великий син великого народу» за участю творчих колективів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

10 березня о 12:00 відбудеться панахида та покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі.

Цього дня у зв’язку з громадською ходою від Свято-Троїцького кафедрального собору до пам’ятника Т.Г.Шевченку, з 11:40 до 12:00 буде тимчасово зупинено рух транспорту на проспекті Волі.

Також у рамках відзначення днів пам’яті видатного поета у школах міста відбудуться тематичні уроки, у бібліотечних установах та художніх школах міста – тематичні заходи, експозиції та виставки літератури, присвячені постаті Т.Г.Шевченка.

Запрошуємо лучан долучитися до вшанування світлої пам’яті безсмертного генія та пророка українського народу Тараса Григоровича Шевченка.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ