На Івано-Франківщині зустрічі із громадами на Городенківщині

На Івано-Франківщині зустрічі із громадами на Городенківщині

05.03.13 11:50 0 940
У селах: Корнів, Вільхівці, Олієво-Королівка Городенківського району відбулися зустрічі жителів з керівництвом райдержадміністрації. Про свою роботу звітували сільські голови, керівники агроформувань: ПП «Вільхівці», агрофірми «Мрія Карпат», агропідприємство «Перспектив».

Про роботу райдержадміністрації щодо соціально-економічного розвитку Городенківщини, залученні інвестиції, реалізації реформ у соціальній та медичній галузі району виступив заступник голови Степан Михайлюк. По завершенні зустрічі він дав вичерпні відповіді на запитання учасників зібрань. Він дав роз’яснення щодо ремонту доріг. Для внутрісільських доріг на виділено певні кошти сільським радам, очікується їх отримання і для ремонту під’їзних доріг до населених пунктів району.

Керівники агроформувань запевнили селян, що допоможуть в огорожі стадіону та кладовища у селі Вільхівці, виготовленні спортивних майданчиків у селах Корнів, Вільхівці, ремонті приміщень соціального призначення на селі, закупівлі обладнання для медичних і закладів культури, виготовлені державних актів на землю окремим малозабезпеченим громадянам.

На зустрічах ішлося про роботу Городенківського цукрового та сирзаводів, дотацію на сільськогосподарську продукцію.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: П’ятьох чернівецьких ...

КОМЕНТАРІ