На Львівщині нам слід закласти добрі підвалини для реалізації майбутніх проектів світового рівня, – Віктор Шемчук

На Львівщині нам слід закласти добрі підвалини для реалізації майбутніх проектів світового рівня, – Віктор Шемчук

05.03.13 14:32 0 943
Для мене велика честь працювати на Львівщині, тому я зроблю усе для того, щоб започатковані напрацювання дійшли до логічного завершення, а інновації, котрі були впроваджені, обов’язково мали продовження. На цьому 4 березня, під час брифінгу наголосив новопризначений голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук.

Керівник області також зазначив: «Нам слід закласти добрі підвалини для реалізації майбутніх проектів світового рівня. На ми спробуємо сконцентрувати зусилля на тих питаннях, які потребують найбільшої уваги».

Під час брифінгу Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко також зауважив, що на основі тих досягнень, які має Львівщина, є всі можливості, щоб прискорено вирішувати питання, від яких залежить добробут простих людей, економічна та політична міць нашої держави.

« цей регіон є надзвичайно важливим з точки зору промоції України, адже саме тут є величезний історико-культурний та інтелектуальний потенціал. Місто Львів, окрім всього, є центром ІТ-технологій, осередком транспортного сполучення», – розповів Віце-прем’єр-міністр України.

«Я переконаний у тому, що новий керівник облдержадміністрації має всі професійні, людські якості для того, щоб зрозуміти усі потреби і можливості Львівщини, знайти порозуміння та консолідувати зусилля як місцевої влади, районних державних адміністрацій так і виборної влади. Адже головним гаслом на Львівщині має бути синергія, а не протистояння. Це надзвичайно важливо для того, щоб ми отримали позитивний імпульс на шляху до покращення спільного майбутнього», – додав Костянтин Грищенко.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Тернопільщина: голова ОДА ...

КОМЕНТАРІ