Костянтин Грищенко представив новопризначеного голову Львівської ОДА Віктора Шемчука

Костянтин Грищенко представив новопризначеного голову Львівської ОДА Віктора Шемчука

05.03.13 16:17 0 960
4 березня,  Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко представив новопризначеного  голову Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука.

У представленні взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, міський голова  м. Львова Андрій Садовий.

Віце-прем’єр-міністр України  висловив подяку Михайлові Костюку за роботу, проведену на посаді голови обласної державної адміністрації.

Також Костянтин Грищенко ознайомив присутніх з трудовим шляхом новопризначеного голови облдержадміністрації та закликав надавати йому всіляку допомогу: «Тут має бути командна, злагоджена робота, спрямована на забезпечення потреб як Львівщини, так і всієї України».

«Президент  та Уряд України виходять з того, що саме тут, на основі тих досягнень, які ми маємо завдяки проведенню «Євро-2012», відбуватиметься  подальша розбудова потенціалу регіону, як у господарській, культурній, туристичній сфері,  так і з точки зору внесення свого вкладу в розвиток нашої держави, зміцнення незалежності, суверенітету і економічної могутності. Сподіваюся , що ці цілі будуть досягнуті під керівництвом Віктора Вікторовича», – сказав К. Грищенко.

Водночас голова Львівської ОДА Віктор Шемчук висловив подяку Президентові України за висловлену довіру: “Для мене велика честь очолювати Львівський регіон, і я зроблю все для того, щоб робота на цій посаді відповідала високому рівню”,- сказав В. Шемчук.

Також він подякував Михайлові Костюку та його команді за проведену роботу і висловив сподівання, що всі кращі напрацювання, будуть доведені до кінця і знайдуть своє логічне вирішення.

Віктор Шемчук наголосив, що основними пріоритетами в роботі на посаді голови облдержадміністрації  залишаться добробут мешканців області, їхня безпека та невтомна робота на благо нашої держави.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Десять років покарання ...

КОМЕНТАРІ