У Львові відбудеться міжнародна конференція «Україна-Кіпр: інвестиційні рішення»

У Львові відбудеться міжнародна конференція «Україна-Кіпр: інвестиційні рішення»

05.03.13 10:05 0 972
Представництво Міжнародної Дипломатичної Місії Народної Дипломатії «ЄВРОПЕЙСЬКА Україна» у Республіці Кіпр запрошує до участі в 2-й Міжнародній конференції «Україна-Кіпр: інвестиційні рішення» та навчальному семінарі «Ведення бізнесу на Кіпрі», що відбудеться 22 березня у конференц-залі готелю «Нобіліс» (вул. Фредра, 5).

Початок реєстрації учасників – о 10.45 год. Конференція  та семінар проводитимуться у партнерстві з Львівською торгово-промисловою палатою та за підтримки Посольства Республіки Кіпр в Україні, Представництва Міністерства закордонних справ України у Західній Україні та Департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної Державної адміністрації.

У програмі Конференції-Семінару виступатимуть з доповідями: Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Кіпр в Україні п. Евагорас Вріонідес, Голова Представництва Міжнародної Дипломатичної Місії Народної Дипломатії «ЄВРОПЕЙСЬКА Україна» у Республіці Кіпр п. Юрій Тітовець, регіональний представник провідного забудовника на Кіпрі – девелоперської компанії Leptos Estates – п. Андреас Сантіс, представник кіпрської компанії ACCA п. Паріс Каттаміс, представник CYWORLD Group of Companies п. Костас Хадживангелі.

Мови конференції та семінару: українська – англійська (синхронний переклад). Програмою конференції передбачені двосторонні переговори та консультації. Довідка

Для участі у Конференції-Семінарі заповніть анкету-заявку та надішліть на електронну адресу Представництва Міжнародної Дипломатичної Місії Народної Дипломатії «ЄВРОПЕЙСЬКА Україна» у Республіці Кіпр dipmission.cyprus@gmail.com.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь за адресою: проспект Свободи 33, офіс 1-Б та за телефонами +38 067-670-04-17, +38 0667-2-3-4-667, +38 096-792-32-88.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Представники ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ