Правоохоронці Рівненщини провели змагання з плавання

Правоохоронці Рівненщини провели змагання з плавання

05.03.13 12:10 0 1021
22 лютого представники міськрайорганів міліції області та галузевих служб Управління з’їхалися до Березнівської дитячої юнацької спортивної школи, адже саме в Березному розпочалося відкриття спартакіади з прикладних видів спорту на першість УМВС України.

Правоохоронці в черговий раз зібралися аби помірятися силами та отримати задоволення від спілкування з колегами. У м. Березне взялися з’ясовувати хто з них кращий у плаванні.

Участь в змаганнях взяло більше двадцяти команд по три учасники у кожній. Сержанти та підполковники, начальники та їх підлеглі, молоді хлопці та досвідчені плавці стали рівними уже на старті. Для суддей змагань важливим був результат кожного учасника. Для гарантування чесного суддівства Березнівська ДЮСШ надала два досвідчених незалежних судді.

Кожен з представників команди подолав дистанцію 50 метрів вільним стилем. Друга частина змагання являла собою естафету «три по 50 метрів». Багато хто з плавців змусив суперників занервувати, а того, хто взяв участь у змаганнях вперше та плаває лише на рівні «любителя», вболівальники підтримували гучними оплесками.

Змагання подарували масу задоволення не лише для учасників, а й для глядачів, тож всі повернулися додому сповнені приємних вражень. Найкраще себе показали команди УБОЗ УМВС, ДАІ УМВС та Рівненського міськвідділу, а ті, для кого лише долі секунди не вистачило аби випередити суперників – пообіцяли взяти реванш у інших видах спорту. Тож, спартакіада з визначення кращих спортсменів в погонах Рівненської області триває.

Наталія Микитюк, Березнівський РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Луцьк: успішний старт юних ...

КОМЕНТАРІ