Тернопільська область: протягом вихідних виникло 6 пожеж до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

Тернопільська область: протягом вихідних виникло 6 пожеж до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

05.03.13 08:54 0 1007
2 березня о 07:53 в селі Струсів Теребовлянського району виникла пожежа в одній із житлових будівель. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі на площі 40 м. кв., пошкоджено вікна, двері, облицювання стін. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 15 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

2 березня о 17:35 в місті Тернопіль на вулиці Липова виникла пожежа в підвалі 9-ти поверхового житлового будинку. До місця виклику було направлено чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили потерпілого, якого було виведено на свіже повітря та надано першу долікарську допомогу. Потерпілий від госпіталізації відмовився.

Ймовірна причина виникнення пожежі – необережність під час куріння. Матеріальні збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ–1 Територіального управління, під час гасіння пожежі врятовано 1 особу, та надано першу медичну допомогу.

Того ж дня, о 18:44 в місті Кременець на вулиці Липовиця ІІ, виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі на площі 60 м. кв., пошкоджено облицювання стін, речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано 2 будівлі, автомобіль «Москвич 412», 2 свиней, всього матеріальних цінностей на суму близько 65 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

3 березня о 17:35 в місті Тернопіль на вулиці Б. Лепкого виникла пожежа сміття в приміщені сміттєзбірника житлового будинку на площі 0,5 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Того ж дня, о 14:15 на пункт зв’язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в одній із квартир п’ятиповерхового житлового будинку в селищі Скала – Подільська Борщівського району. До місця виклику одразу направили черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття рятувальників густий дим швидко розповсюджувався по будівлі. На місці пожежі працювала ланка газодимозахисної служби. Діючи в умовах сильного задимлення рятувальники вчасно зупинили полум’я, не давши йому поширитись. О 14:55 пожежу було локалізовано, а о 15:25 – ліквідовано. На місці пожежі виявлено труп власника квартири, громадянина 1962 року народження.

Під час гасіння проведено евакуацію 2 мешканців суміжних квартир, врятовано 3 квартири першого та 4 квартири другого поверхів.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Також, 3 березня о 17:09 в селі Вівся Козівського району виникла пожежа в підвальному приміщені житлової будівлі. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено котел на твердому паливі та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 150 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ