Тернопільська міська рада відзначена у міжнародній номінації «Визнання року-2012»

Тернопільська міська рада відзначена у міжнародній номінації «Визнання року-2012»

05.03.13 13:49 0 947
Міжнародна презентаційно-іміджева програма «Визнання року», організаторами та партнерами якої є Міністерство закордонних справ України, Асоціація міст України, Торгово-промислова палата та МГО «Міжнародний комітет захисту прав людини» за підсумками 2012 року відзначила у номінації «Визнання року-2012» Тернопільську міську раду.

У почесному дипломі відзначено, що Тернопільська міська рада нагороджується «за високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний, науковий та культурний розвиток України, розбудову позитивного іміджу держави та сприяння розвитку міжнародного співробітництва».

За словами міського голови Сергія Надала, нагорода є результатом злагодженої щоденної праці усіх працівників Тернопільської міської ради.

«Приємно, що наше місто отримало чергове визнання. Ми і надалі будемо роботи все для того, щоб наше місто розвивалось, здобувало відзначення у все нових сферах. Зараз в Україні йде жорстка конкуренція між містами. У боротьбі за збільшення числа туристів, прихід на місцевих ринок нових інвесторів, ми здобули чергове відзначення. Це — оцінка попередніх зусиль і стимул для майбутньої праці», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ