На Львівщині організація літнього оздоровлення та відпочинку дітей вимагає всебічного обговорення

На Львівщині організація літнього оздоровлення та відпочинку дітей вимагає всебічного обговорення

06.03.13 11:36 0 1015
5 березня заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник провів чергову нараду щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2013 року.

Розпочавши нараду, Іван Груник вкотре наголосив, що організація літнього оздоровлення та відпочинку дітей є надзвичайно важливою, а також те, що це питання вимагає всебічного обговорення.

Присутні розглянули заходи з підготовки до оздоровчого сезону влітку 2013 року, а також основні проблеми закладів оздоровлення та відпочинку області. Щодо зазначених питань із доповіддю виступили директор департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації Михайло Брегін, начальник управління сім’ї та молоді зазначеного департаменту Богдан Хруставчук, а також керівництво Об’єднання профспілок Львівщини, територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області, Головного управління Держтехногенбезпеки у Львівській області.

Зокрема, Михайло Брегін повідомив, що із загальної кількості дітей, яких необхідно забезпечити оздоровленням та відпочинком у 2013 році, 4209 вихованців шкіл-інтернатів області буде оздоровлено за кошти обласного бюджету.

Про результати громадських слухань щодо оздоровлення та відпочинку дітей, які відбулись 4 березня розповів Богдан Хруставчук. Він зазначив, що згідно із пропозиціями від громадських організацій та громадськості щодо проведення закупівлі послуг із оздоровлення та відпочинку дітей Львівської області в 2013 році, було підсумовано провести літню оздоровчу кампанію, забезпечивши дітей оздоровленням у регіональних таборах відпочинку та відпочинкових базах на півдні України у співвідношенні 50 на 50 %.

Заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА наголосив, що до 11 березня слід підготувати усю необхідну документацію та оголосити конкурс на проведення тендерних закупівель. Також він звернув увагу на необхідності здійснення якісного контролю за станом здоров’я дітей.

«У тендерній документації необхідно передбачити чіткі вимоги до закладів оздоровлення. Ми не маємо права допустити, щоб діти відпочивали в жалюгідних умовах», – зазначив Іван Груник.

Заступник керівника Львівщини також доручив відповідальним службам визначити чіткий порядок огляду таборів до початку оздоровчого сезону, а також підготувати детальні матеріали на розширену нараду за участю керівників оздоровчих таборів області.

Читайте також: Принцип оздоровлення дітей повинен бути докорінно змінений

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині бюджетну ...
Наступна новина: Оголошено переможців ...

КОМЕНТАРІ