На Львівщині під час п’янки чоловік зарізав свого товариша

На Львівщині під час п’янки чоловік зарізав свого товариша

06.03.13 08:54 0 1094
У чергову частину Червоноградського міського відділу міліції 26 лютого надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що у дворі будинку на вулиці Стуса він виявив труп невідомого чоловіка віком близько 20 років.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, керівництво міськвідділу, прокуратура. У ході проведених розшукових заходів, працівники сектору карного розшуку встановили, що померлим являється 19-річний, раніше судимий мешканець вулиці Шептицького.

Як встановили оперативники, вночі проти 26 лютого молодик проводив час у квартирі свого товариша, 23-річного раніше судимого місцевого жителя. Разом чоловіки розпивали спиртні напої, а невдовзі між чоловіками на побутовому ґрунті виник конфлікт, в ході якого останній, взявши ніж, спричинив своєму товаришу тілесні ушкодження, після чого виніс тіло на вулицю та залишив у дворі свого будинку.

На даний момент співробітники слідчого відділення Червоноградського міського відділу міліції 23-річному зловмиснику оголосили підозру у вчиненні злочину та відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років). Чоловік арештований.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(Оксана Козачок, Червоноградський МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Ващенюк: У 2013 році ...
Наступна новина: На Тернопільщині голова ОДА ...

КОМЕНТАРІ