На Львівщині  правоохоронці за «гарячими слідами» затримали двох грабіжників

На Львівщині правоохоронці за «гарячими слідами» затримали двох грабіжників

06.03.13 10:45 0 934
Днями у місті Стрию працівники патрульно-постової служби міліції за «гарячими слідами» затримали двох грабіжників. З метою крадіжки зловмисники проникли у помешкання, аж ніяк не очікуючи, зустріти там його господарів.

Близько 1.00 години у чергову частину Стрийського міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від 38-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила, що у її квартиру проникли двоє невідомих чоловіків. Утікаючи з місця скоєння злочину, молодики встигли прихопити ноутбук, мобільний телефон, годинник та модем до телефону.

На пошуки зловмисників негайно були орієнтовані наряди патрульно-постової служби міліції. Невдовзі міліціонери затримали горе-крадіїв. Ними виявились 36-річний та 24-річний місцеві мешканці, обоє раніше засуджені за вчинення злочинів.

Як з’ясували працівники міліції, зловмисники проникли у приміщення, знявши скло з віконної рами. Молодики гадали, що у квартирі ніхто не проживає, а приміщення використовується господарями для зберігання товару.

У той час, коли мешканці квартири спокійно спали, непрошені гості в пошуках наживи нишпорили у чужій домівці. Почувши шурхіт в одній з кімнат, господиня піднялась та попрямувала до кімнати. Увімкнувши світло, вона побачила двох незнайомців. Зрозумівши, що їх викрили, молодики кинулись навтьоки. Налякана жінка повідомила про подію правоохоронцям.

За фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Зловмисникам обрано запобіжний захід - тримання під вартою. За вчинене їм загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(Ольга Марцинюк, Стрийський МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині працюють ...
Наступна новина: На Рівненщині нові ...

КОМЕНТАРІ