На Рівненщині василь Присяжнюк здійснив виїзд в Полицьку та Катеринівську виправні колонії

На Рівненщині василь Присяжнюк здійснив виїзд в Полицьку та Катеринівську виправні колонії

06.03.13 17:03 0 1017
Вчора, 4 березня, прокурор Рівненської області Василь Присяжнюк відвідав Полицьку та Катеринівську виправні колонії. Мета візиту - перевірка стану додержання конституційних прав засуджених та порядку умов відбування ними покарання. Прокурора області супроводжували працівники управління Державної пенітенціарної служби у Рівненській області та начальники вказаних установ.

Зокрема, Василь Присяжнюк зустрівся із засудженими, ознайомився з умовами їх праці та відпочинку, поцікавився, чи нема у них скарг на дії адміністрацій зазначених установ.

А також оглянуто гуртожитки, де проживають засуджені, місця їх дозвілля, медичні частини, приміщення їдалень цих колоній.

Від осіб, що відбувають покарання в зазначених установах скарг на умови тримання прокурору не надійшло. Проте, в ході перевірок виявлено окремі порушення вимог кримінально-виконавчого законодавства в організації роботи медичної частини Катеринівської виправної колонії. У зв’язку з цим прокуратурою Рівненської області на ім’я начальника управління Державної пенітенціарної служби в області підготовлено документ прокурорського реагування.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Першим заступником ...

КОМЕНТАРІ