Першим заступником Чернігівського міського голови затверджено Сергія Андроса

Першим заступником Чернігівського міського голови затверджено Сергія Андроса

06.03.13 17:07 0 1003
Під час пленарного засідання 30-ї сесії Чернігівської міської ради 6 скликання міський голова Олександр Соколов запропонував на посаду І заступника міського голови кандидатуру Андроса Сергія Олександровича.

Після обговорення внесеної кандидатури 34 депутати проголосували за затвердження Сергія Андроса першим заступником міського голови, 10 депутатів – утрималися.

Міська рада також внесла наступне доповнення до п. 2 рішення міської ради від 30 листопада 2010 року «Про утворення виконавчого комітету Чернігівської міської ради шостого скликання та затвердження його персонального складу» - «затвердити членом виконавчого комітету міської ради Сергія Андроса - першого заступника міського голови».

Серед інших питань порядку денного депутати заслухали звіт заступника міського голови – начальника фінансового управління Віктора Бистрова та внесли зміни і доповнення до міського бюджету на 2013 рік.

Крім того, депутати одностайно підтримали пропозиції управління ЖКГ щодо внесення змін до низки Програм міської ради, зокрема: «Програми реконструкції (відновлення) покрівель житлових будинків м. Чернігова на 2009-2013 роки», «Програми модернізації та заміни ліфтів у житловому фонді м. Чернігова на 2008-2015 роки», «Програми покращення покриття доріг та проїздів у житловій забудові м. Чернігова на 2012-2016 роки» та «Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях м. Чернігова на 2008-2014 роки».

Депутати також схвалили Програму підтримки громадських організацій інвалідів, ветеранів, багатодітних родин, Центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних і туристично-інформаційного центру у м. Чернігові на 2013 рік і затвердили Положення про надання одноразової допомоги мешканцям м. Чернігова.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині василь ...
Наступна новина: Львівщина: музичний «ПРОЕКТ ...

КОМЕНТАРІ