Чернігівщина: Підприємство інвалідів отримало пільги з оподаткування

Чернігівщина: Підприємство інвалідів отримало пільги з оподаткування

06.03.13 15:57 0 1023
5 березня під головуванням співголів Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Чернігівській області – в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Подоляка та голови постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Валерія Зуба – відбулося чергове засідання Регіональної комісії.

Було розглянуто питання надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування Підприємству об'єднання громадян – Ніжинському учбово-виробничому підприємству Українського товариства сліпих.

За результатами засідання прийнято рішення надати дозвіл на право користування пільгами з оподаткування, що дасть змогу підприємству спрямовувати державну допомогу на здійснення соціального захисту інвалідів.

Довідково

Ніжинське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих засновано в 1935 році з метою згуртування інвалідів по зору в артілі. На основною метою його діяльності є працевлаштування інвалідів з урахуванням охорони їх залишкового зору, слуху, дотику та інших компенсаторних можливостей сліпих і слабозорих людей шляхом розробки спеціальної технології навчання інвалідів усім прийнятним для них професіям та технологічним операціям. Зараз на ньому працює 50 робітників, з яких 33 – інваліди, у тому числі 30 – по зору. Крім виробничої сфери підприємство утримує непромислові структури: гуртожиток, клуб, бібліотеку, базу відпочинку.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині за перші два ...
Наступна новина: У Львові вшанували пам’ять ...

КОМЕНТАРІ