На Тернопільщині місцевій пожежній команді селища Вишнівець 10 років

На Тернопільщині місцевій пожежній команді селища Вишнівець 10 років

06.03.13 14:22 0 998
Як свідчить статистика, половина усіх пожеж в області виникають саме в сільській місцевості. Особливої гостроти проблема пожежної безпеки набуває у віддалених населених пунктах. Потрібно чимало часу, щоб пожежні автомобілі добралися туди від найближчого пожежного підрозділу, який зазвичай знаходиться у районному центрі. За таких умов надзвичайно важливим, є функціонування місцевих пожежних команд.

Одна з таких команд функціонує в селищі Вишнівець Збаразького району, якій 4 березня 2013 року виповнилось десять років. За цей період своєї діяльності сільські рятувальники брали участь у ліквідації не одного десятка пожеж. Їхня робота є дуже важливою, адже саме вони завжди першими прибувають на місце події.

З нагоди свята в підрозділ місцевої пожежної команди селища Вишнівець привітати вогнеборців прибули керівник пожежно-рятувальної служби області Євген Лукавий, начальник Управління Держтехногенбезпеки у Тернопільській області Борис Береза, голова Збаразької районної державної адміністрації Іван Демчишин, начальник загону місцевої пожежної охорони Петро Тендицький та представники місцевих органів влади. Вони високо оцінили роботу вогнеборців місцевої пожежної команди, подякували їм за важливу, непросту та почесну роль, яку ті виконують та зазначили що і надалі будуть всіляко сприяти сільській пожежній команді та підтримувати її розвиток. В урочистій обстановці нагородили рятувальників Вишнівецької місцевої пожежної команди грамотами, подяками та цінними подарунками. Також рятувальникам подякували мешканці селища, за таку небезпечну і нелегку роботу.

Після офіційної частини, місцевий художній колектив привітав усіх присутніх святковим концертом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: В Луцьку ефективність ...

КОМЕНТАРІ