На Тернопільщині ліквідована пожежа житлового будинку

На Тернопільщині ліквідована пожежа житлового будинку

06.03.13 11:06 0 980
4 березня о 21:00 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в селі Тудорів Гусятинського району. Загорання виникло близько 20:42 в приміщенні житлового будинку одного із домогосподарств. До місця виклику одразу направили чергові караули 22-го державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди села Яблунів.

На час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі становила близько 15 м.кв. Полум’я швидко поширювалось, загрожуючи перекинутись на сусідні будівлі.

О 22:15 рятувальники локалізували пожежу, зупинивши поширення вогню, а о 23:10 – ліквідували. Під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 10 тисяч гривень.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 10 м кв., речі домашнього вжитку та пошкоджено покрівлю на площі 20 м кв. Ймовірна причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. На місці пожежі загиблих та травмованих не виявлено.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині нові ...
Наступна новина: На Житомирщині проблем з ...

КОМЕНТАРІ