В Луцьку ефективність взаємодії громади та органів місцевого самоврядування

В Луцьку ефективність взаємодії громади та органів місцевого самоврядування

06.03.13 14:23 0 1057
У залі засідань міської ради відбулася зустріч у межах реалізації проекту «Створення умов для нового якісного рівня діяльності органів самоорганізації населення у м. Луцьку» за участі заступника міського голови Лариси Соколовської, голови Всеукраїнської Асоціації сприяння самоорганізації населення, члена Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України Андрія Крупника, провідного експерта Всеукраїнської Асоціації сприяння самоорганізації населення з питань ЖКГ та соціально-економічного розвитку Євгенії Абрамової, президента Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив Петра Лавренюка, керівника проекту «Створення умов для нового якісного рівня діяльності органів самоорганізації населення у м. Луцьку» Ірини Гайдучик.

Лариса Соколовська подякувала організаторам за те, що на «круглому столі» «Взаємодія громади та органів місцевого самоврядування у вирішенні питань місцевого значення» розглядається багато комунальних питань, адже вони тепер особливо актуальні. «Ця сфера потребує реформування», - зазначила вона. Про те, як здійснюється благоустрій міста Луцька, Лариса Миколаївна запропонувала учасникам зустрічі переглянути слайд-шоу «Луцьк - приємне відкриття».

Петро Лавренюк у своєму виступі «Взаємодія громади та органів місцевого самоврядування м. Луцька. Спільні досягнення. Проблеми взаємодії» детально зупинився на головних проблемах громади і шляхах їх вирішення. Він подякував за увагу до заходу депутатам міської ради, спеціалістам соціальної, комунальної, культурної сфер, правоохоронних органів, адже усі вони займаються вирішенням проблем громади міста Луцька. Під час зустрічі були розглянуті питання етапів створення та легалізації, повноважень та переваг органів самоорганізації населення, нормативно-правового регулювання діяльності органів самоорганізації населення.

Цей проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Переносити ...

КОМЕНТАРІ