У дитячих садочках Чернівців з’являться нові групи

У дитячих садочках Чернівців з’являться нові групи

06.03.13 09:07 0 1041
5 березня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин особисто проконтролював хід ремонтних робіт у дитячих садочках, де найближчим часом планують відкрити додаткові групи для дітлахів. Зокрема, секретар міської ради відвідав дошкільні навчальні заклади №36,45,46.

«У багатьох діючих дитячих садочках є чимало занедбаних приміщень, які роками пустували, – зазначає Віталій Михайлішин. – А всі ми знаємо, що на місця у дитячих садочках існує черга. Саме тому ми прийняли рішення провести ремонт у цих приміщеннях. До початку літа плануємо відкрити п’ять додаткових груп у дитсадках, у яких займатимуться приблизно 150 дітей.

Вартість ремонтних робіт становить близько одного мільйона гривень з міського бюджету. Адже відбувався ремонт приміщень, заміна систем опалення, вікон, дверей. Найближчим часом ми віднайдемо кошти на закупівлю меблів, посуду, навчального приладдя, тощо».

«Ми хочемо подякувати міській раді та Віталію Михайловичу за те, що він є першим керівником Чернівців, який звернув увагу на наші проблеми, і на те, що у дитсадках повинно бути більше місць для дітлахів» – зазначає завідувач ДНЗ №45 Ольга Орлецька.

Протягом 2012 року було виділено кошти для проведення капітальних ремонтів недіючих приміщень груп у ДНЗ №9 на Проспекті Незалежності, 88, ДНЗ №34 на вул. Південно-Кільцевій, 9-Б, ДНЗ №45 на вул. Червоноармійській, 85-А, ДНЗ №46 на вул. Сосюри, 12.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ