На Івано-Франківщині соціальні ініціативи на Тлумаччині

На Івано-Франківщині соціальні ініціативи на Тлумаччині

06.03.13 11:45 0 935
У вівторок, 5 березня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександри Чаплінської відбулося засідання координаційної ради з питань соціального захисту вразливих верств населення.

Під час засідання було обговорено питання щодо вивчення потреби територіальних громад району у соціальних послугах, організованого початку роботи районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів (зокрема, доручено створити реабілітаційну комісію у складі представників органів охорони здоров’я, освіти та праці і соціального захисту, здійснити організований підвіз дітей до центру, а також вирішити питання щодо дозволів на початок роботи закладу тощо).

Учасників координаційної ради також було ознайомлено з Указом Президента України від 1 лютого 2013 року №51/2013 «Про внесення змін до Положення про Міністерство соціальної політики України», обговорено проект районної «Програми комплексних заходів з вирішення соціально-побутових та соціально-медичних проблем одинок громадян та громадян, які проживають самостійно» та розглянуто подання прокурора щодо роботи з дітьми-інвалідами.

За підсумками роботи координаційної ради прийнято відповідні рішення та надано доручення. Зокрема, відділу освіти райдержадміністрації спільно з центральною районною лікарнею, управлінням праці та соціального захисту населення РДА та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підготувати на розгляд сесії районної ради «Програму підтримки дітей з інвалідністю та профілактики ранньої інвалідизації дітей».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оголошено переможців ...
Наступна новина: На Волині кількість пожеж у ...

КОМЕНТАРІ