Хмельниччина: в рамках «прямої» телефонної лінії «Запитай у влади» на дзвінки краян відповідав перший заступник голови ОДА  Вадим Гаврішко

Хмельниччина: в рамках «прямої» телефонної лінії «Запитай у влади» на дзвінки краян відповідав перший заступник голови ОДА Вадим Гаврішко

06.03.13 13:09 0 969
Впродовж години пролунало 19 телефонних дзвінків від мешканців області. Звернення здебільного стосувалися надання матеріальної допомоги, працевлаштування та відновлення автобусного сполучення. Окрім того, жителька села Маків, що на Дунаєвеччині, просила у посадовця допомоги у приватизації квартири, у якій вона проживає вже впродовж 32 років, так як усі її намагання самостійно вирішити цю проблему вже впродовж двох років не принесли позитивного результату. В черговий раз звертались мешканці області щодо відновлення зупинки потягів на станції «кам´янецький переїзд», вони скаржились на значні незручності які виникли у зв’язку з перенесенням зупинки.

Але поряд із скаргами та проханнями були і подяки обласній владі. Так, мешканка міста Хмельницького висловила щиру вдячність на адресу облдержадміністрації за освітлення вулиці адже її звернення на пряму телефонну лінію 19 лютого ц.р. вирішили впродовж 2 днів. Її дзвінок стосувався відновлення вуличного освітлення на вулиці Вінниченка, що в обласному центрі, адже пересуватись даною вулицею її мешканцям доводилось в повній темряві у вечірню пору доби та вночі.

Присутнім на «прямій» телефонній лінії представникам засобів масової інформації Вадим Дмитрович розповів про хід реалізації в краї реформи охорони здоров’я, а саме про екстрену медичну допомогу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відзначать ...
Наступна новина: На Тернопільщині у ...

КОМЕНТАРІ