Закарпатська область: масштабне ДТП, «організоване» рятувальниками

Закарпатська область: масштабне ДТП, «організоване» рятувальниками

06.03.13 15:30 0 1572
У смт Великий Березний відбулися навчання з порятунку людей в дорожньо-транспортних пригодах.

6 березня у смт Великий Березний, у рамках проведення виїзної підсумкової наради щодо діяльності оперативно-рятувальної служби області за лютий місяць, пройшли тактико-спеціальні навчання сил і засобів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Закарпаття.

За тактичним задумом, 6 березня о 11:00 за номером «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. У Великому Березному на вулиці Шевченка водій легкового автомобіля, рухаючись на великій швидкості, не впорався з керуванням та влетів у бетонну огорожу. За попередніми даними, внаслідок аварії виникло загорання транспортного засобу, постраждало троє осіб, з яких двоє загинуло на місці ДТП, одна особа - з численними політравмами та опіками.

Першим до місця ДТП прибув черговий караул державної пожежно-рятувальної частини № 2, що в смт Великий Березний. В той час, коли рятувальники проводили бойове розгортання, безпеку руху забезпечували працівники Державтоінспекції. Рятувальні роботи тривають: бійці служби порятунку деблокують потерпілого та загиблих з транспортного засобу. Після надання травмованому першої медичної допомоги його передають до рук професіоналів «швидкої» допомоги, які транспортують пацієнта до лікувального закладу.

Уся рятувальна операція зайняла близько двадцяти хвилин. Загалом до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучалося 23 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної та аварійно-рятувальної техніки.

Коментуючи події, що розгорнулися, начальник Управління ДСНС України в Закарпатській області наголосив, що рятувальники досягли поставленої перед ними мети. Всі служби спрацювали дуже добре. У продовж теми Мирослав Васильович також зауважив, що теоретичним знанням потрібне постійне підкріплення практичними навичками, і тільки злагоджена співпраця всіх служб дає змогу ліквідувати надзвичайні ситуації з мінімальними втратами для людей і суспільства.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Рівненщина одержала ...

КОМЕНТАРІ