Чернівці: Віталій Михайлішин передав лікарні №4 новий автомобіль

Чернівці: Віталій Михайлішин передав лікарні №4 новий автомобіль

07.03.13 14:10 0 1425
6 березня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин вручив ключі від нового легкового автомобіля іноземного виробництва головному лікарю лікарні №4, що розташована у Садгорі, Віктору Процу. Нова легкова машина буде використовуватися для господарських потреб лікарні, і суттєво полегшить роботу персоналу медичного закладу.

«Автомобіль коштує 70 тисяч гривень, – розповів секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – 56 тисяч були виділені із міського бюджету, а 11 тисяч – це спонсорські кошти.

Придбанням цього авто міська влада вкотре довела, що розвиток медичної галузі міста, покращення якості обслуговування пацієнтів та роботи медичного персоналу є нашим пріоритетом.

Хочу нагадати, що колишнє керівництво міста багато років поспіль практично не звертало уваги на Садгірську лікарню. І це при тому, що Садгірській район є найбільшим у місті, а сама лікарня обслуговує десятки тисяч чернівчан. Минулого року у лікарні відремонтовано мережі водопостачання та каналізації. На даний момент ведуться роботи із обладнання усіх корпусів лікарні автономним теплопостачанням.

Про що взагалі, можна вести мову, якщо ми живемо у 21-у столітті, а у відділені сімейної медицини Садгірської лікарні туалет знаходився на вулиці, і то на сусідському подвір’ї. Коли я минулого року побачив це, то жахнувся. У найкоротші терміни я знайшов спонсорів, які виділили 32 тисячі гривень, і санвузол був облаштований у корпусі відділення».

Лікарі у свою чергу задоволені тим, що у них з’явився новий автомобіль, та й взагалі тією увагою, яку міська влада приділяє лікарні №4.

«Ви знаєте, що Садгірський район досить великий. Лікарям доводиться долати значні відстані, – каже головний лікар лікарні №4 Віктор Проц. – Саме тому поява нового авто для нас дуже важлива. Хочу подякувати міській владі та особисто Віталію Михайлішину за те, що вони не забувають про наші проблеми та оперативно їх вирішують».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ