В Луцьку активістів екологічних акцій нагороджено Почесними зеленими грамотами

В Луцьку активістів екологічних акцій нагороджено Почесними зеленими грамотами

07.03.13 08:38 0 1280
У залі засідань міської ради відбулося підбиття підсумків екологічних акцій з оздоровлення і розчистки від аварійних, повалених снігом та вітром дерев, прибережної смуги річки Сапалаївки та її заток в межах парку імені 900-річчя міста Луцька.

Міський голова Микола Романюк у своєму виступі акцентував на тому, що ця зала не може вмістити усіх учасників екологічних акцій. Він подякував усім, хто долучився до міських толок. Окремі слова вдячності - керівникам підприємств і організацій, які відгукнулися на пропозиції взяти участь в екологічних днях.

«Минулого року зроблено було багато, особливо з розчистки русла і прибережної смуги річки Сапалаївки. Якщо цього року будуть фінансові можливості, ці роботи будуть продовжуватися. У планах - створення розважальних та спортивних об’єктів у парках. У місті є 42 території зелених насаджень, усі вони повинні мати належний вигляд. Зараз ведуться роботи з визначення їх меж. Наближається Великдень, до свята треба прибрати не тільки домівки, а й місто. Потрібно висадити кущі і квіти», – зазначав міський голова.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока детально розповів про обсяг робіт, які були виконані 25-ма організаціями у парку імені 900-річчя міста Луцька у минулому році та плани на 2013-й. Він ознайомив присутніх з розпорядженням міського голови про проведення загальноміської акції «Екологічний квартал», яка відбуватиметься в місті з 25 березня по 24 травня.

На завершення зустрічі Микола Романюк ще раз від усієї душі подякував усім, хто брав участь в екологічних акціях. За активну підтримку природоохоронних ініціатив міської ради, значний внесок у поліпшення екологічного стану міста та сумлінну працю в ході акції із реконструкції зелених насаджень на території парку імені 900-річчя м. Луцька нагородив Почесною зеленою грамотою: колектив товариства з обмеженою відповідальністю „М.Ж.К.” (директор – Ковалюк Валерій Антонович); колектив Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (начальник – Боснюк Павло Зіновійович); колектив територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у Волинській області (начальник – Грушовінчук Володимир Васильович); колектив публічного акціонерного товариства „ЕНКО” (голова правління – Домбровська Валентина Федорівна); колектив Державного підприємства Луцький ремонтний завод „Мотор” (директор – Матрунчик Микола Іванович).

За сумлінну працю в галузі збереження та відновлення довкілля, вручив Подяку міського голови: Олександру Кочетову – начальнику пожежно-охоронної служби публічного акціонерного товариства „ЕНКО”; Борису Молодцову – прибиральнику території публічного акціонерного товариства „ЕНКО”; Сергію Касьянову – прибиральнику кладовищ Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування; Петру Мельнику– майстру дільниці комунального підприємства „Парки та сквери м. Луцька”; Леоніду Гринчуку – робітнику комунального підприємства „Парки та сквери м. Луцька”; Олександру Мазуру – робітнику КП «Парки та сквери м. Луцька»; Валерію Ярмольському – слюсарю ЖКП № 11; Василю Кусому – працівнику з благоустрою ЖКП №11; Петру Назарчуку – майстру дільниці зеленого будівництва товариства з обмеженою відповідальністю „М.Ж.К.”; Мирону Козаку – робітнику дільниці зеленого будівництва товариства з обмеженою відповідальністю „М.Ж.К.”; Олександру Галкіну – трактористу-машиністу Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства „Луцькспецкомунтранс”; Олександру Олексюку – сторожу адміністративно-сторожової служби публічного акціонерного товариства „Луцькпластмас”; Василю Долгоброду – завідуючому господарством Державного архіву Волинської області; Віктору Калькову – водію Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства „Луцькспецкомунтранс”; Руслану Денесюку – прапорщику служби цивільного захисту, рятувальнику-мотористу відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини АРЗ СП ТУ МНС України у Волинській області; Олегу Гелеті – головному спеціалісту відділу екології Луцької міської ради; Дмитру Лабарчуку – сержанту служби цивільного захисту, водію-електрику рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини АРЗ СП ТУ МНС України у Волинській області; Сергію Савчуку – зливальнику відділу матеріально-технічного постачання Державного підприємства Луцький ремонтний завод „Мотор”; Івану Сагану - заступнику начальника господарського відділу Державного підприємства Луцький ремонтний завод „Мотор”; Леоніду Мордасу – заступнику начальника з матеріально-технічного забезпечення Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найближчими днями на ...
Наступна новина: На Львівщині минулої доби ...

КОМЕНТАРІ