На Івано-Франківщині михайло Вишиванюк  сподівається на підтримку обласної ради щодо програми сприяння інвесторам

На Івано-Франківщині михайло Вишиванюк сподівається на підтримку обласної ради щодо програми сприяння інвесторам

07.03.13 10:00 0 1082
Голова облдержадміністрації депутат обласної ради Михайло Вишиванюк взяв участь у засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку. Розглядали проект Програми соціально-економічного розвитку Івано-Франківської області на 2013 рік та основні напрямки на 2014-2015 роки.

Доповідав директор департаменту економіки облдержадміністрації Володимир Попович. У роботі комісії взяли участь заступники голови ОДА Ігор Зварич, Василь Брус і керівник апарату-заступник голови ОДА Роман Струтинський.

Як наголосив Михайло Вишиванюк, учора на спільному засіданні колегії, Регіонального комітету з економічного розвитку та Громадської ради при облдержадміністрації дано доручення заступнику голови Ігорю Зваричу розробити обласну програму підтримки, сприяння інвесторам, створення належного інвестиційного клімату для того, аби залучити в область інвестиції.

Голова обласної державної адміністрації сподівається на підтримку такої майбутньої програми обласною радою, на сесії. «Це буде наш з вами спільний внесок у розвиток області», - наголосив Михайло Вишиванюк.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині тривають ...
Наступна новина: Луцьк: 14 комунальних ...

КОМЕНТАРІ