На Івано-Франківщині звітно-виборна конференція районної федерації футболу в Долинському районі

На Івано-Франківщині звітно-виборна конференція районної федерації футболу в Долинському районі

07.03.13 11:45 0 1191
Днями за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Сергя Плотнікова, заступника голови районної ради Миколи Гуцуляка, заступника голови обласної федерації футболу Василя Луцького відбулась звітно-виборна конференція районної федерації футболу.

Були розглянуті питання про підсумки та пріоритетні напрямки роботи, обрання голови та виконавчого комітету федерації. Голова районної федерації Богдан Зелінський, прозвітував про проведену роботу за період з 2008 по 2012 роки і окреслив основні напрямки діяльності на наступні 4 роки, окресливши проблеми розвитку районного футболу та шляхи їх вирішення.

У своєму зверненні до присутніх Сергій Плотніков наголосив на готовності Долинської районної державної адміністрації до співпраці з районною федерацією футболу.

Про розвиток дитячо-юнацького футболу в районі старший тренер Долинської ДЮСШ «Юність» Микола Василів, про співпрацю відділу освіти районної державної адміністрації з районною федерацією доповів начальник відділу Володимир Сподар.

Одноголосним рішенням, головою районної федерації футболу переобрано Богдана Зелінського, заступником Святослава Димида. Також обрано членів виконавчого комітету в складі 13 осіб, обрано склади Контрольно-дисциплінарного та Апеляційного комітетів.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині об’єднанням ...
Наступна новина: На Львівщині під час ...

КОМЕНТАРІ