Михайло Вишиванюк: Налагодження виробництва ліків на натуральній основі – перспективний та прибутковий напрямок майбутнього розвитку області

Михайло Вишиванюк: Налагодження виробництва ліків на натуральній основі – перспективний та прибутковий напрямок майбутнього розвитку області

07.03.13 16:22 0 2197
Івано-Франківщина має значні запаси лікарських рослин та потенціал для розробки з використанням їх різноманітних медичних препаратів. Налагодження виробництва ліків на натуральній основі – перспективний та прибутковий напрямок майбутнього розвитку області.

Це ніша, яку треба і можна заповнити. На цьому акцентував увагу голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк на спільному засіданні колегії ОДА, регіонального комітету з економічних реформ і Громадської ради при ОДА, апелюючи до ректора Івано-Франківського національного медичного університету Миколи Рожка.

«Увесь світ старається виробляти масу медпрепаратів на натуральній основі, - підкреслював Михайло Вишиванюк і згадував при цьому про Південно-Східну Азію, де всі ліки – природні. – У нас є фармакологічний факультет - могутній резерв. Ми сидимо на грошах».

Аби прискорити процес запуску нового виробництва, голова облдержадміністрації пообіцяв надання бюджетної підтримки.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації

До речі ознайомитися з лікарськими рослинами, дізнатися як виглядає: звіробій, подорожник, росянка круглолистная, живокіст та інші - ви можете на сайті krapivada.ru.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: На Львівщині державна ...

КОМЕНТАРІ