Дощову каналізацію Івано-Франківська обслуговуватиме київська фірма

Дощову каналізацію Івано-Франківська обслуговуватиме київська фірма

07.03.13 12:44 0 1071
На оперативній нараді секретар міської ради Микола Вітенко зауважив, що фірма яка виграла тендер на обслуговування дощової каналізації міста повинна нести повну відповідальність за її стан

Як відомо, у Івано-Франківську нещодавно відбувся тендер на обслуговування дощової та ливневої каналізації міста. Попри те, що участь у тендері приймало декілька організацій, зокрема й КП «Івано-Франківськводоекотехпром», перемогу отримала приватна фірма.

Заступник міського голови Микола Саєвич повідомив, що переможець тендеру має досвід такої роботи й виконує обслуговування каналізації в більшості міст України. Також дана організація запропонувала ту кошторисну вартість робіт, яка закладена в рамках бюджетних призначень, а це 800 тисяч гривень.

Проте секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко звернувся до міського голови із пропозицією встановити відповідальність фірми переможця за стан мереж дощової каналізації міста. Для цього, зазначив Микола Вітенко, потрібно чітко прописати в умовах договору дану відповідальність.

«На жаль ми дуже часто спостерігаємо за тим, коли роботи виконуються приватними організаціями, а відповідальність за це несуть керівники наших комунальних підприємств. Цього потрібно позбуватись» - каже Микола Вітенко.

< Попередня Наступна > Відеогалерея Микола Віте...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ямковий ремонт ...
Наступна новина: В Тернополі плата за ...

КОМЕНТАРІ