Львівщина: богдан Матолич взяв участь у роботі сільськогосподарської виставки «АгроТехніка-2013»

Львівщина: богдан Матолич взяв участь у роботі сільськогосподарської виставки «АгроТехніка-2013»

07.03.13 09:53 0 955
6 березня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич взяв участь у VI спеціалізованій сільськогосподарській виставці «АгроТехніка-2013», яка нещодавно розпочала роботу у Львові і вже вкотре збирає вітчизняних виробників сільськогосподарської техніки та обладнання.

Богдан Матолич провів зустріч з організаторами даного заходу, під час якої обговорив ефективність таких спеціалізованих виставок для фермерів та представників сільгосппідприємств Львівщини, а також можливості сучасної продукції вітчизняних та закордонних виробників та сучасних технологій в сільському господарстві.

Окрім цього, перший заступник керівника області також оглянув експозиції підприємств із різних регіонів України. Зокрема, на виставці була представлена різноманітна сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сучасні технології, добрива, засоби захисту рослин, насіння польових та овочевих культур та інше.

Під час даного заходу відбуватимуться ряд навчальних заходів, зокрема інформаційно-практичні семінари та практична конференція «Якісне насіння овочів – фундамент Вашого успіху».

Варто також зазначити, що «АгроТехніка-2013» триватиме до 7 березня 2013 року у Виставковому центрі «Шувар-Експо», за адресою: вул. Хуторівка, 4Б.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині жінок із ...
Наступна новина: На Житомирщині тривають ...

КОМЕНТАРІ