Туристично-рекреаційну привабливість Львівщини представлено  на Міжнародній туристичній виставці ITB-2013 в Берліні

Туристично-рекреаційну привабливість Львівщини представлено на Міжнародній туристичній виставці ITB-2013 в Берліні

07.03.13 09:13 0 987
Фахівці Департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації 6 березня представили туристично-рекреаційну привабливість Львівщини на Міжнародній туристичній виставці ITB-2013, яка впродовж чотирьох днів проходитиме  в м. Берліні, Німеччина.

Для презентації експозиції нашої області Державне агентство України з туризму та курортів виділило виставкову площу на Національному стенді України, де Львівщина представлена як регіон середньовічних замків та фортець, старовинних храмів та монастирів, карпатських краєвидів та цілющих джерел, розкішних палаців та театрів, відпочинкових комплексів та гостинних осель.

На виставці в Берліні представлені можливості оздоровлення та реабілітації у санаторно-курортних закладах Львівщини, популярні туристичні та екскурсійні маршрути та програми по історико-культурних пам’ятках, туристично-привабливі події та культурне дозвілля тощо. Особливий акцент надається популяризації відпочинку у туристичних територіях, які мають статус гірських населених пунктів – гостинних садибах, екологічно чистих територіях нашого регіону.

Львівщина представлена презентаційно-довідковою продукцією з туристичним логотипом та гаслом «Мандруймо Львівщиною, а саме: бюлетенями «Туристичні шляхи Львівщини», довідниками «Львівщина туристична запрошує», «Східниця запрошує», «Трускавець запрошує», «Моршин запрошує», пізнавально-ігровими туристичними путівниками “Подорож у Львівську казку», туристичними картами, фільмами «Львівщина туристична запрошує», а також пропозиціями від туристичних, готельних та санаторних закладів регіону. Експозиція Львівщина користується великою популярністю на виставці серед мешканців та гостей, учасників та організаторів виставок.

В рамках Міжнародної туристичної виставки в Берліні «ITB-2013» планується проведення презентацій галицької кухні та майстер-класів із приготування кави.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині в органах ...
Наступна новина: В Тернополі засідання ...

КОМЕНТАРІ