У Львові пройде XV чемпіонат  області  з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?»  серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів

У Львові пройде XV чемпіонат області з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів

07.03.13 18:07 0 1104
Департамент з питань   освіти,  науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації  інформує,  що 9 березня 2013 року у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбудеться  XV чемпіонат Львівської області  з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Організатори Чемпіонату – департамент з питань  освіти,  науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації та Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості.

В інтелектуальних змаганнях візьмуть  участь понад 20 учнівських команд з районів і міст області.  Учасниками команд є представники молодшої вікової групи (учні 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів) та  старшої вікової групи (учні 10-11-х класів та студенти перших курсів навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації).

Переможці  XV чемпіонату Львівської області  з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів  будуть нагороджені кубками та дипломами департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ