Львівські міліціонери затримали жінку, яка з орендованих квартир крала телевізори

Львівські міліціонери затримали жінку, яка з орендованих квартир крала телевізори

07.03.13 12:49 0 966
У Галицький районний відділ Львівського міського управління міліції почали масово звертатися власники квартир. Люди повідомляли, що з їхніх помешкань, які вони здавали в оренду, викрали телевізори.

З цього приводу працівникам міліції вдалося встановити особу орендарки-зловмисниці. Нею виявилась 35-річна мешканка області.

Жінка мала чітко напрацьовану схему скоєння злочину. Спершу вона через газету шукала оголошення про здачу в оренду квартир, після чого зідзвонювалася з власниками помешкань, домовлялась про ціну, орендувала на день-два житло, розташоване у центрі Львова.

Варто відзначити, що зловмисниця вміла входити у довіру до людей. Вона знала, які прийоми застосовувати, щоби отримати житло подешевше і на якнайкоротший термін. Однак, жительку Львівської області зовсім не цікавило місце для тимчасового проживання у центрі міста. Найбільш привабливими були для жінки телевізори, які знаходились в орендованому житлі.

На рахунку зловмисниці не один телевізор, викравши які, вона здавала їх у ломбард. Отримані гроші жінка використовувала на власні потреби, а також на потреби своєї малолітньої доньки.

Від таких дій зловмисниці постраждало близько 20 мешканців Львова.

На цей час працівники міліції ведуться слідчі дії. Жінці загрожує покарання, передбачене статтею 185 Кримінального кодексу України, що тягне за собою відповідальність у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Яна Захаревич, інспектор із зв’язків з громадськість Львівського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі плата за ...
Наступна новина: У Луцьку поки що не ...

КОМЕНТАРІ