Команда Львівської області посіла шосте місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

Команда Львівської області посіла шосте місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

07.03.13 09:33 0 965
1 березня у Черкасах завершився Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях. Змагання проходили на базі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Основним завданням Чемпіонату було підвищення боєготовності пожежних підрозділів. Загалом у змаганнях взяли участь 28 команд з усіх регіонів та навчальних закладів України, а також збірна команда Республіки Болгарія. За звання чемпіона з пожежно-прикладного спорту змагалась і збірна Львівської області.

Команди приймали участь у двоборстві: подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти. Лідера у змаганнях визначали за сумою балів.

У вправі підйом по штурмовій драбині серед трійки призерів третє почесне місце виборов Сергій Присяженко з Львівської області, який виконав вправу за 13,74 с.

А у вправі з подоланням 100-метрової смуги з перешкодами бронзу виборов ще один учасник змагань з Львівської області Сергій Лукащук.

Після двоборства відбулося підведення підсумків Чемпіонату та нагородження переможців.

У завзятій та напруженій боротьбі Львівська команда зайняла 6 місце. Першість змагань виборола команда господарів – Академії пожежної безпеки

Всі переможці були нагороджені кубками, медалями, дипломами, грамотами та цінними подарунками від організаторів змагань.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Стан доріг та ...
Наступна новина: В Тернополі кредитування ...

КОМЕНТАРІ