На Рівненщині оперативники розкрили крадіжку з кафе за три години

На Рівненщині оперативники розкрили крадіжку з кафе за три години

07.03.13 10:37 0 1129
До працівників міліції звернулася директор Соснівського торгово-роздрібного підприємства, яка повідомила, що напередодні вночі невідомі особи, проломивши стелю, проникли в кафе, що в смт Соснове Березнівського району, та викрали звідти товаро-матеріальні цінності. Оперативники через кілька годин встановили крадіїв. Ними виявилися два місцеві жителі: 24-річний Віталій та на рік молодший Сергій.

Того дня Віталій та Сергій відвідали кілька розважальних закладів, де проводили час за випивкою. Коли чоловіки вже були добряче напідпитку, у них виникла ідея заробити легких грошей, тому попрямували до кафе. Проникати до приміщення взялися через пожежну драбину та вікно на горищі. Однак один з чоловіків посковзнувся та вагою власного тіла проломав стелю. Так крадії і потрапили до приміщення. Грошей в касі не знайшли, тож з собою прихопили чотири курки-гриль та дві баночки енергетичних напоїв.

Отримавши повідомлення від директора закладу, оперативники перш за все взялися відпрацьовувати раніше судимих осіб та персонал закладу. Результат не забарився — правоохоронці встановили крадіїв. Обидва з них, до речі, раніше судимі.

— Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії чоловіків кваліфікуються за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, — коментує начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній.

Один з чоловіків зізнався правоохоронцям, що місяць тому він уже здійснював візит до цього кафе через двері у підвалі. Тоді взяв з собою три сувенірні набори алкогольних напоїв, два блоки сигарет та 300 гривень. Оскільки крадіжка пройшла безкарно та непоміченою, то наважився на такий крок і вдруге.

Наталія МИКИТЮК, Березнівський РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі інформація ...
Наступна новина: На Львівщині українські ...

КОМЕНТАРІ