На Тернопільщині рятувальники вдосконалювали навики з ліквідації пожежі в складських приміщеннях

На Тернопільщині рятувальники вдосконалювали навики з ліквідації пожежі в складських приміщеннях

07.03.13 16:40 0 972
06 березня 2013 року підрозділи Тернопільського гарнізону ДСНС області, під керівництвом заступника начальника Територіального управління полковника служби цивільного захисту Андрія Ковбасюка, провели пожежно-тактичне навчання з гасіння умовної пожежі на території складських приміщень гуртової бази одного з підприємств у обласному центрі.

Згідно із тактичним задумом, внаслідок необережності обслуговуючого персоналу в складському приміщенні виникла пожежа. Вогонь швидко розповсюдився в межах приміщення будівлі на площі близько 120 кв.м., виникла загроза поширення пожежі на суміжні приміщення.

Про подію черговий персонал негайно повідомив керівництво об’єкту та сповістив пожежно-рятувальну службу, зателефонувавши на екстрений номер «101». До місця пожежі було одразу направлено пожежно-рятувальні підрозділи.

Бійці ДСНС здійснили бойове розгортання із прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі. У тренуваннях взяли участь 4 рятувальних відділення, 3 одиниці спецтехніки та 29 чоловік особового складу.

Під час навчань працівники пожежно-рятувальної служби тренували навики з ліквідації пожеж у закладах торгівлі, вдосконалювали вміння щодо формування, розгортання сил та засобів, відпрацьовували взаємодію рятувальних підрозділів з іншими оперативними службами міста. Працівники підприємства, відповідальні за пожежну безпеку та члени добровільної пожежної дружини навчались своєчасно проводити оповіщення про пожежу, евакуацію відвідувачів та робочого персоналу, відключення електроенергії, вчились прийомам запобігання поширенню вогню та локалізації полум’я з використанням первинних засобів пожежогасіння.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині державна ...
Наступна новина: Львівщина: «На проспекті ...

КОМЕНТАРІ