"Гордіїв вузол" із втраченим паспортом допомогли розв'язати співробітники Тернопільської міграційної служби

"Гордіїв вузол" із втраченим паспортом допомогли розв'язати співробітники Тернопільської міграційної служби

07.03.13 17:08 0 1060
«Гордіїв вузол» із втраченим паспортом допомогли розв’язати співробітники Тернопільської міграційної служби

До Управління ДМС України в Тернопільській області для оформлення закордонного паспорта в зв’язку із втратою попереднього, звернулася тернополянка, яка уже деякий час проживає за кордоном.

Я - родом з Тернопільщини. Та уже дев’ять років працюю в Іспанії, – розповідає Юлія Романишин. - Декілька місяців тому в Барселоні у мене викрали сумочку, а в ній: дозвіл на поживання і, що найгірше, закордонний паспорт.

На чужій землі Юлія залишилися без документів, які б посвідчували її особу та підтверджували законність перебування в Іспанії. Щоб виправити становище, українка звернулась в консульство, де написала заяву на виготовлення закордонного паспорта в зв’язку із втратою попереднього. Та через місяць незнайомець повернув їй втрачені документи. На радощах жінка поспішила придбати квиток на літак, бо вже деякий час мріяла побувати на батьківщині.

Коли у Львові проходила митний контроль, - згадує пані Юлія, - у мене вилучили паспорт. Не один рік працюю стюардесою, мої документи перевіряють у кожному аеропорту, але з такими труднощами зіштовхнулася вперше. Опинившись в Тернополі, я одразу написала заяву на виготовлення нового паспорта.

Під час перевірок з’ясувалося, що документи Юлії заблоковані консульством в Іспанії. Завдяки взаємодії Управління міграційної служби в Тернопільській області з відділом експлуатації програмно-технічних комплексів ДІС та обробки інформації Департаменту інформаційних технологій ДМС ситуацію вдалося вирішити і тернополянка, зрештою, отримала закордонний паспорт.

Управління Державної міграційної служби

в Тернопільській області

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині мер міста ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині з 16 ...

КОМЕНТАРІ