Жінок оперативно-рятувальної служби Закарпаття вітали зі святом весни

Жінок оперативно-рятувальної служби Закарпаття вітали зі святом весни

07.03.13 08:05 0 1321
6 березня, напередодні 8 Березня жіночий колектив оперативно-рятувальної служби Закарпаття вітало керівництво Управління ДСНС України у Закарпатській області. У гості до колегинь завітали й колишні працівниці служби «101», які зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

Зі щирими словами привітання до присутніх звернувся начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей. Він побажав усім жінкам, щоб ніколи не оминала їх турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарували натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. «Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ», - наголосив Мирослав Васильович.

За сумлінну працю, активну участь у громадському житті регіону та з нагоди свята весни очільник закарпатських рятувальників нагородив жінок грамотами. Серед нагороджених: Лілія Оленич, Вікторія Долинич, Наталія Непійпова, Галина Андрейців, Надія Гнепа, Оксана Мухіна, Олена Янкович та інші представниці прекрасної статі.

До поздоровлень та нагородження жінок долучилася й ветеранська організація. Почесною відзнакою Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України орденом «Честь і слава» нагороджена Наталія Вукста. Грамоти «Величі, честі і достоїнства» отримали Оксана Дзямко та Надія Сімочко.

Також на кожну з присутніх жінок чекали цінні подарунки, щирі вітання чоловіків та чудові весняні квіти…

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Михайло Вишиванюк: Музей ...

КОМЕНТАРІ