На Івано-Франківщині звіти формуватимуть за єдиною методикою

На Івано-Франківщині звіти формуватимуть за єдиною методикою

08.03.13 14:33 0 947
Проблемні питання у формуванні показників звітності щодо сум нарахованого єдиного внеску до бюджету Пенсійного фонду були розглянуті на семінар-нараді, яка була проведена у головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області 6 березня. У ній взяли участь керівники структурних підрозділів персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж 17 територіальних управлінь Фонду. Активну участь у роботі семінар-наради взяв перший заступник начальника головного управління Фонду Валерій Семанишин.

– Особливість цього заходу у тому, – коментує начальник відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж головного управлінння Фонду Анатолій Жиленко, – що при формуванні показників звітності до Пенсійного фонду слід чітко дотримуватися опису формату звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування відповідно до Порядку, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 08.10.2010 № 22-2, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.11.2010 за № 1014/18309, враховуючи зміни, внесені постановами правління Пенсійного фонду від 23.06.2011 № 18-1 та від 10.12.2012 № 24-1. Якраз про шляхи дотримання методики формування цих показників звітості і йшлося на семінар-нараді.

У насиченій програмі були розглянуті окремі питання організації роботи структурних підрозділів персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж територіальних управлінь у 2013 році.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом місяця у Львові ...
Наступна новина: Під час екскурсії «Чудо ...

КОМЕНТАРІ