"Поліська весна" Житомирщини засяяла водограєм талантів мистецьких міліцейських колективів

08.03.13 18:28 0 1020
Святкові заходи з нагоди свята весни на Житомирщині пройшли за участі міліційних художніх колективів з Дніпропетровська, Миколаєва та оркестру УМВС України в Хмельницькій області. Співочі та танцювальні таланти з «Дніпровської варти» та «Южного патруля» змусили битись в унісон серця п’ятиста глядачів обласної музичної філармонії, де відбувалися урочисті заходи. А вітання від колег з Хмельниччини стали вагомим довершенням свята.

Подарувати жінкам радість і любов, змусити відчути тепло весни і надійну підтримку сильної статті взялися чоловіки УМВС України в Житомирській області. Відтак працівниць та ветеранів органів внутрішніх справ області запросили до святкової зали Житомирської музичної філармонії, де зі словами вітань до них звернувся начальник обласного Управління Анатолій Лазарев.

- Ми, чоловіки, не завжди можемо навіть осягнути, як жінкам, які працюють поряд з нами в підрозділах міліції, вдається встигати водночас бути відповідальними та сумлінними працівниками, турботливими мамами, а також коханими та люблячими дружинами. Гармонія в родині, виховання дітей, успішна реалізація на роботі – вам все вдається і при цьому ви щодень даруєте радість та посмішку. Зі святом вас, чарівні, милі та ніжні жінки.

Цього дня у залі панували музика та мистецтво. Спеціально запрошені художні колективи з Дніпропетровська, Миколаєва та Хмельницького чарували своєю майстерністю присутніх у залі працівників та ветеранів органів внутрішніх справ.

«Дніпровська варта», яка розпочала естафету свята, окрім мелодійних композицій у виконанні солістів ансамблю, подарувала ще й запальні танцювальні композиції, за виконанням яких, затамувавши подих, спостерігали учасники урочистостей.

Продовжуючи концерт, на сцену вийшли дівчата та хлопці «Южного патруля» з Миколаєва. Бабатобарвність костюмів та широкий діапазон репертуру забезпечили теплий прийом глядачів та щирі оплески. Колеги з півдня дарували глядачам свої мистецькі таланти, підтримуючи атмосферу справжнього свята весни.

Натомість зал поринув у музику джазу у виконанні оркестру УМВС в Хмельницькій області, до речі неодноразового учасникам та лауреата багатьох міжнародних конкурсів.

Відтак отримані від концерту позитивні емоції справили незабутнє враження та щире захоплення, а також подарували яскраві відчуття радості та весни. Тож зі святом вас, шановні жінки!

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті штормове ...
Наступна новина: Кримчанин, який поглумився ...

КОМЕНТАРІ