Чернівці: Ліричний подарунок до Міжнародного жіночого дня

Чернівці: Ліричний подарунок до Міжнародного жіночого дня

09.03.13 09:43 0 927
6 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, у приміщенні КБУ «Будинок естетики та дозвілля м. Чернівців» управління культури Чернівецької міської ради відбувся надзвичайно ліричний святковий концерт народної Вокальної студії, під назвою «Чоловіки дарують пісню».

Послухати пісні у виконанні лауреатів та дипломантів республіканських, обласних та міських конкурсів і фестивалів прийшло немало цінителів прекрасної музики та класичного вокалу. Учасники концерту не розчарували глядачів, кожен з них, а це були – Роман Прокопишин, Тетяна Кондряк, В’ячеслав Пеньков, Михайло Черних, Олена Савенко, Юрій Журавльов та Геннадій Івоняк, вклав у свій спів глибину почуттів та емоцій, продемонстрував високий рівень вокальної майстерності. Зі сцени звучали пісні вітчизняних і зарубіжних авторів, які дарували вокалісти чарівним жінкам та усім присутнім «Я вас любил», «Серенада», «Ах ты, душечка», «Удовицю я любив», «В мире есть красавица одна», «Сыновний грех», «Две косы» та інші не залишили байдужим серце слухача. «Біс!», «браво!» звучало на адресу учасників народної Вокальної студії, довголітнім керівником якої є знаменитий педагог вокальної майстерності, славнозвісна Сильва Максименко. Заслужену похвалу отримала від глядачів концертмейстер Тетяна Андроцуляк.

Концерт аматорів народної Вокальної студії Будинку естетики та дозвілля м. Чернівців ще раз довів непересічну істину – істинне мистецтво завжди актуальне і хвилююче, а українські жінки заслуговують, аби на їх честь щодня звучали пісні.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина займає ...
Наступна новина: На Львівщині графік ...

КОМЕНТАРІ