Івано-Франківщина: програма Європейського Союзу «Молодь в дії» - крок до співробітництва молоді країн Європи та України

Івано-Франківщина: програма Європейського Союзу «Молодь в дії» - крок до співробітництва молоді країн Європи та України

09.03.13 09:27 0 1175
Програма Європейського Союзу «Молодь в дії» надає можливості для міжнародного співробітництва молоді країн Європи, у тому числі й України.

За підтримки Програми молоді люди з України можуть брати участь у молодіжних обмінах та міжнародній волонтерській діяльності. Молодіжні лідери працівники організацій та інституцій, які працюють з молоддю, мають можливість підвищувати свій професійний рівень та тренінгах та інших заходах, спрямованих на налагодження партнерства, підвищення якості реалізованих проектів та поглиблення своїх знань у різних сферах молодіжної роботи.

Більш детальна інформація про Програму міститься на офіційному українському веб-сайті програми за адресою http://www.yia.org.ua, який модерується інформаційними представниками. Інформаційні представники Програми є членами молодіжних громадських організацій України, що пройшли відповідний конкурс та були обрані ЄС для роботи за Програмою.

Зараз в Україні працює 6 офіційних інформаційних представників: Оксана Бондар – регіональний центр «Креатив» (м.Вінниця), oksana.bondar.v@gmail.com; Андрій Донець – дебатний центр (м.Донецьк), debate@cent.dn.ua; Олена Яремко – Академія української молоді (м.Львів), olenkayaremko@gmail.com; Анна Десятова – Центр європейських ініціатив (м.Суми), anna.desyatova@gmail.com; Наталя Павлюк – Центр Освітніх Ініціатив (м.Львів), nata.pavlyuk@gmail.com; Ірина Боднар – Всеукраїнська асоціація молодіжного співробітництва «Альтернатива-В» (м.Київ), alternative.v@gmail.com.Молодіжні громадські організації області можуть налагоджувати взаємодію з інформаційними представниками Програми для поглиблення молодіжного співробітництва з країнами Європейського Союзу, зокрема в рамках Програми ЄС «Молодь в дії».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині михайло ...

КОМЕНТАРІ