На Івано-Франківщині у стрільбі та тенісі домінували слідчі

На Івано-Франківщині у стрільбі та тенісі домінували слідчі

09.03.13 12:15 0 1137
Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру представниці жіночої частини УМВС України в Івано-Франківській області змагалися, хто з них краще стріляє з табельної зброї і грає в настільний теніс.

Загалом у змаганнях взяли участь близько сорока офіцерів міліції. Дехто з них виступрив успішно в обох видах. Скажімо, інспектор відділу оперативних обліків управління інформаційного забезпечення та аналізу УМВС старший лейтенант міліції Дарія Полив'яна посіла друге місце в прикладній стрільбі та третє – з настільного тенісу. Загалом у тирі та за тенісним столом домінували представниці слідчого управління.

У стрільбі з пістолета Макарова перемогла слідчий капітан міліції Оксана Микитин, а третє місце розділили начальник відділу управління карного розшуку підполковник міліції Тетяна Завалка та слідчий старший лейтенант міліції Алла Вертелецька. В змаганнях з настільного тенісу теж перемогла представниця слідчого управління – капітан міліції Уляна Михайлюк. Друге місце посіла інспектор УІАЗ старший лейтенант міліції Ірина Лукань. На згадку про спортивні звитяги в чемпіонів і призерів «жіночих» змагань залишаться статуетки та грамоти.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова закликає ...
Наступна новина: На Тернопільщині валентин ...

КОМЕНТАРІ