Івано-Франківськ: директор ТзОВ «Скорзонера» Олександр Шевченко затягує процедуру повернення у власність міста стадіону «Рух»

Івано-Франківськ: директор ТзОВ «Скорзонера» Олександр Шевченко затягує процедуру повернення у власність міста стадіону «Рух»

09.03.13 15:49 0 2969
«З приходом горе-інвестора стадіон залишився без електроенергії, води та опалення. Темно, сиро, холодно…» - директор стадіону «Рух» Іван Слюсар. Більше того почали розкрадати майно та обрізали проводку. До речі якщо ви шукаєте провід АПСЛДК или АПСДК, то сайт obmotka.com - це те що вам потрібно. Тут є докладні описи технічних характеристик електротехнічної продукції, а також привабливі ціни на цю саму продукцію.

На сесійному засіданні міської ради 7 березня 2013 року депутати заслуховували інформацію по стадіону «Рух».

Міський голова Віктор Анушкевичус доповідаючи дане питання зазначив, що декілька тижнів назад у нього була розмова із директором ТзОВ «Скорзонера» Олександром Шевченком з приводу повернення у власність міста стадіону, і той начебто погодився на дану пропозицію, проте до сьогоднішнього дня ситуація явно затягується.

«Коли я приїхав до нього з актами прийому-передачі він заявив, що повернути місту стадіон, але хай опрацюють документи його юристи. Юристи допрацювались до того, що й надалі триває незрозуміла ситуація» - розповів депутатам міський голова Віктор Анушкевичус.

Глибоко стурбовані даною ситуацією депутати міської ради попросили присутнього на сесії директора стадіону «Рух» Івана Слюсара доповісти в якому стані на сьогоднішній день перебуває комплекс і в якому стані він був переданий інвестору.

Текст прямої мови Івана Слюсара:

«Шановні депутати, я хочу сказати вам про те, що з приходом горе-інвестора на стадіоні склалася дійсно жахлива, катастрофічна ситуація. Вперше за 17 років стадіон, який на сьогоднішній день є найбільшою спортивною спорудою області, залишився без тепла, без води, без електроенергії!

З першого листопада минулого року інвестор узяв на себе ті залишки орендаторів, уклав з ними угоди, і за електроенергію не платить. В той час коли стаді був самостійною господарською структурою заборгованості у нас ніколи не було. На сьогоднішній день наша заборгованість за електроенергію становить 252 тисячі гривень! У мене запитання – хто цю заборгованість погашатиме?

Згідно з домовленостей з інвестором – він зобов’язувався працевлаштувати обслуговуючий персонал стадіону. На сьогоднішній день жодна особа не працевлаштована! Спортивна споруда хоча й будівля, але це живий організм, який потрібно і охороняти, і ремонтувати, і підтримувати порядок. Люди без зарплати, люди розчаровані!

На стадіоні знаходиться дитяча спортивна школа, у якій займається 300 дітей, а на стадіоні ні води, ні електроенергії, ні опалення. Темно, сиро, холодно…».

Така ситуація неабияк обурила депутатів, і вони поцікавились у директора у якому стані стадіон передавався інвестору. Як виявилось, на момент передачі інвестору стадіону не було жодної заборгованості, більше того – за електроенергію була передплата.

Як зазначив Іван Слюсар – в період передвиборчої щедрості Олександра Шевченка, він стадіону не допоміг жодною копійкою. Він перейняв на себе збір орендної плати інших орендарів приміщень, не вклавши у стадіон жодної копійки. «Коли на стадіоні вийшли з ладу газонокосарки, він не дав жодної копійки» - каже Іван Слюсар.

Як зазначив міський голова Віктор Анушкевичус – у такій ситуації інвестор по великому рахунку обікрав стадіон, а від так і громаду Івано-Франківська.

Міська рада вирішила прийняти рішення скликати загальні збори Товариства Професійний футбольний клуб «Прикарпаття» на 25 квітня 2013 року з наступним порядком денним:

1. Про затвердження річних результатів діяльності товариства та затвердження звітів і висновків ревізійної комісії;

2. Про повернення в натуральній формі майнового комплексу Івано-Франківської міської ради у власність територіальної громади міста Івано-Франківська згідно акту прийому передачі;

Очолити вирішення цього питання депутати доручили міському голові Віктору Анушкевичусу.

За таке рішення проголосували 38 депутати міської ради.

  < Попередня Наступна > Відеогалерея Микола Віте...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ