Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області з нагоди свята  - 8 Березня - відбулися урочисті заходи

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області з нагоди свята - 8 Березня - відбулися урочисті заходи

09.03.13 12:54 0 1114
Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро.

Напередодні Міжнародного жі­ночого дня 8 Березня в Управ­лінні державної служби надзвичайних ситуацій в об­ласті відбулися уро­чисті заходи, на яких вшановували предс­та­вниць кращої по­ловини людс­тва, які працюють в структурі Управління.

Зі святом весни чарівних жі­нок привітав на­чальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного за­хисту Володимир Чернецький. Володимир Володимирович подякував жінкам за мудрість і ніжність, материнство і за ту велику відповідальність, яка покладена на їх тендітні плечі. Адже своєю натхненною працею поряд з чоловіками-рятівниками жінки забезпечують надійний захист населення та територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру. Очільник рятувального відомства області побажав всім присутнім жінкам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен та гармонії. Також Володимир Чернецький зачитав вітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерала-лейтенанта служби цивільного захисту Михайла Васильовича Болотських.

Свято продовжилося переглядом відеофільму про жінок, які працюють у структурі Управління, не тільки виконуючи важливу та відповідальну роботу, а й своєю присутністю надихаючи чоловіків, підносячи їх над буденністю та висвітлюючи нові грані у їхній небезпечній, але такій потрібній людям службі.

Особливу увагу було приділено жінкам – пенсіонерам. Володимир Чернецький вручив їм подяки та висловив теплі слова вдячності і побажання, щоб увага і турбота близьких наповнювала їх серця і дарувала наснагу для нових успіхів у житті.

Гарного настрою присутнім жінкам подарував чудовий концерт, пісні у виконанні уча­сників ху­до­жньої самодіяльності – колег-працівників нагадали про нев­ми­­ру­щість почуттів, про не­по­в­то­р­ність життя у всіх його проявах. Цей чудовий весняний день, хочеться вірити, надовго збере­же­ться в пам’яті жінок і дасть їм наснагу на весь наступний рік залишатися жіночними та тендітними у непростих життєвих ситуаціях.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ