Подарунок до 8 березня: журналістки змінили професію, ставши охоронцями правопорядку

Подарунок до 8 березня: журналістки змінили професію, ставши охоронцями правопорядку

09.03.13 13:18 0 1242
З нагоди Міжнародного Дня жінок керівництво Головного управління МВС України у Львівській області організувало ексклюзивний подарунок журналісткам регіональних та загальнонаціональних засобів масової інформації.

Жінки-журналісти мали унікальну можливість побувати у ролі працівника різних підрозділів органів внутрішніх справ. Зокрема, журналістки відчули на собі роботу працівників патрульно-постової служби міліції, спецпідрозділу «Беркут», Державної служби охорони та Державної автомобільної інспекції.

Перший підрозділ, в якому випробував себе жіночий колектив мас-медіа, журналістки інформаційного агентства «Західна інформаційна корпорація» та газети «Ратуша», став спецпідрозділ «Беркут».

Ще звечора 5 березня журналістки зібралися в актовій залі Франківського райвідділу міліції, де відбувся інструктаж. На ньому керівник райвідділу полковник міліції Горський Віталій Анатолійович ознайомив присутніх правоохоронців з оперативною обстановкою у районі та у місті Львові загалом, зачитав інформацію про розшук осіб, які підозрюються у скоєнні злочинів або ж, які зникли безвісті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині урочисті ...

КОМЕНТАРІ