На Рівненщині про довкілля - у соціальній рекламі

На Рівненщині про довкілля - у соціальній рекламі

09.03.13 09:21 0 1137
На Рівненщині стартує Всеукраїнський конкурс соціальної реклами «Новий погляд на проблеми довкілля». Він відбуватиметься під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів в Україні. Такий захід проводиться вперше.

Переможців визначатимуть у 4 номінаціях - зовнішня, друкована, відео- та інтернет-реклама. Тим часом готувати конкурсні роботи можна на такі теми: «Чисте місто – чиста планета», «Збережемо природу разом!», «життя в стилі «ЕКО»», «Я хочу жити здорово». Кращі з них презентують на виставці в рамках Міжнародного форуму «Довкілля для України», який проходитиме 23-25 квітня. Крім того, ці роботи можна буде побачити в усіх регіонах України в рамках рекламної кампанії, яка триватиме з червня 2013 року по грудень 2014 року.

Учасниками конкурсу можуть стати як окремі особи, так і групи авторів віком від 18 років, які подали всі необхідні документи. Більш детально з умовами можна ознайомитись на сайті www.zhiva-planeta.org.ua.

Заявки на участь у конкурсі та рекламні матеріали потрібно надіслати до 15 квітня на адресу оргкомітету конкурсу (Всеукраїнська громадська організація «Жива планета», 04050, м. Київ, вул. Мельникова, 81, корпус 20).

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ