На Рівненщині жінками року стали співробітниці Острозького міськвідділу

На Рівненщині жінками року стали співробітниці Острозького міськвідділу

09.03.13 15:53 0 1295
Весна завжди асоціюється в нас зі святом жіночності, краси та любові. Тож досить символічно, що напередодні цього свята у районному Будинку культури відбулося вшанування жінок Острожчини та підбиття підсумків міського та районного конкурсів «Жінка року-2012».

Аби привітати представниць прекрасної половини людства на дійство завітали міський голова Олександр Шикер, голова Острозької райдержадміністрації Василь Дума та голова райради Рустам Хутиз. У своїх вітальних словах чоловіки побажали винуватицям свята міцного здоров’я, щастя, благополуччя та процвітання.

Після вітальних слів ведучі оголосили результати конкурсу. Переможців визначали у дев’ятьох номінаціях. Особливо приємно відзначити що, у номінації «Жінки – працівники органів прокуратури, суду, податкової інспекції та органів МВС», як в районному, так і міському конкурсах першість присудили двом представницям прекрасної статі із Острозького міськвідділу.

Тож, за результатами міського конкурсу - перемогу виборола інспектор з інформаційних технологій Острозького МВ УМВС Яна Цабан, а у районному – дільничний інспектор міліції СДІМ Острозького МВ Алла Тимощук. Усім переможцям організатори подарували квіти, набір посуду та дипломи.

Наостанок, до уваги усіх присутніх був запропонований невеличкий концерт.

Вікторія АНТОНОВА, Острозький МВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ