На Тернопільщині 8-12 березня очікується ускладнення погодних умов

На Тернопільщині 8-12 березня очікується ускладнення погодних умов

09.03.13 14:54 0 992
За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, у Києві та Київській області 8-10 березня очікується ускладнення погоди – часом сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, збільшиться сніговий покрив, температура повітря знизиться на 5-10°. При цьому 11-12 березня утримається холодна погода, випадатиме сніг.

Крім того, 8-10 березня у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях також очікується ускладнення погоди –– часом сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, в карпатському регіоні вдень 8 березня сильний дощ, 9-10 березня з мокрим снігом, в західних областях 10 березня пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температури знизиться на 5-10°.

11-12 березня утримаються складні погодні умови.

У західних та північних областях збільшиться висота снігового покриву, в більшості центральних та Харківській областях сніговий покрив відновиться.

7-10 березня в Карпатах зберігається небезпека сходу снігових лавин.

На річках басейну Прип'яті (Волинь, Рівненщина), внаслідок росту рівнів води і стояння їх на високих відмітках, очікується подальше затоплення заплав, сільгоспугідь, місцями можливе досягнення відміток початкового затоплення господарських об'єктів та житлових будинків в окремих населених пунктах Ратнівського, Любешівського районів Волині та Зарічнянського району Рівненщини.

За матеріалами Державної служби

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Туристичний потенціал ...
Наступна новина: У Львові відкрито виставку ...

КОМЕНТАРІ