Голова ОДА вітає жінок Волині зі святом Весни (ВІДЕО)

Голова ОДА вітає жінок Волині зі святом Весни (ВІДЕО)

09.03.13 14:07 0 1290
Дорогі волиняночки! Любі наші жінки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлого весняного свята – Міжнародного дня прав жінок і миру.

 

У ці березневі дні, коли пробуджується природа і оновлюється земля, нам, чоловікам, хочеться ще раз висловити слова любові та вдячності матерям, дружинам, донечкам, коханим. Ви є втіленням любові, краси, ніжності, жіночої мудрості та материнського тепла. Несете у світ життя, наповнюєте його змістом і добром. Від вас залежить родинне щастя і сімейний затишок.

Жінки роблять цей світ і нас, чоловіків, кращими, добрішими і впевненішими в собі. Ви зігріваєте наші серця, надихаєте на шляхетні вчинки, допомагаєте творити і досягати вершин. Ми захоплюємося вашим вмінням беззастережно любити, безоглядно прощати і щиро вірити, вашою життєвою стійкістю і безмежним терпінням. Цінуємо здатність бути активними, успішними і діяльними в житті суспільства. Ви – мудрі керівники, відповідальні працівниці, турботливі дружини, мами і бабусі.

То ж нехай кожна з вас не лише у ці весняні дні, а щодня відчуває себе єдиною і неповторною, гідною любові і поваги. Нехай вас оточують уважні та турботливі чоловіки, вдячні діти і справжні друзі.

Бажаю вам, дорогі наші жінки, заслуженого визнання ваших професійних і суспільних здобутків, гармонії в душі, злагоди – в родині. Спасибі вам, наші найдорожчі, за те, що ви у нас є.

 

Зі святом вас!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські школярі ...
Наступна новина: Депутати міської ради ...

КОМЕНТАРІ