Делегація міста Луцька бере участь у міжнародній виставці ІТБ-2013

Делегація міста Луцька бере участь у міжнародній виставці ІТБ-2013

09.03.13 12:34 0 1190
Вчора, 6 березня, у місті Берлін (ФРН) відкрилася найбільша міжнародна туристична виставка ІТБ-2013 (Internationale touristische B?rse). На виставці представлено понад 180 країн із усіх куточків світу.

Місто Луцьк вперше бере участь у виставці такого масштабу, що є важливо для створення позитивного іміджу міста на міжнародному, зокрема європейському, туристичному ринку.

Участь міста Луцька в ІТБ-2013 стала можливою завдяки співпраці Луцької міської ради з GIZ (Німецька організація з міжнародного співробітництва).

Український стенд під назвою «Magic Ukraine» на виставці представляють міста Львів, Луцьк, Київ, Харків, Донецьк, Одеса, Черкаси, Севастополь та регіони: Крим та Поділля-Буковина. Він є яскравим, колоритним та відображає подорож містами України із заходу на схід.

Нагадаємо, що місто Луцьк під гаслом «Lutsk-your honey city!» на виставці представляє делегація Луцької міської ради у складі: начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Наталія Бунда, представники КП «Центр туристичної інформації та послуг» Олена Семенюк та Ліна Остапчук, голова Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Володимир Дмитрук та член Братства Антон Шотік. Також туристичні каталоги та інформацію про туристичні продукти Луцька і Волині відвідувачі виставки отримують від директора луцької туристичної фірми «Нові Мандри» Віталія Новицького.

6 березня для відвідувачів виставки було проведено першу презентацію міста Луцька. Охочі отримали можливість не лише ознайомитися з туристичним та культурно-мистецьким потенціалом Луцька, а й зіграти у гру «Побудуй Луцький замок» та скласти пазл із зображенням Луцького замку. Переможці були нагороджені подарунками із символікою міста Луцька. А далі буде ще цікавіше.

Виставка триватиме до 10 березня включно. Тож, представники Луцька, щоб поширити позитивні знання про місто та заохотити приїхати до нього, приготували цікаву програму заходів для відвідувачів виставки: дегустація питних медів, розіграші, вікторини, лотереї, презентації Луцька та Волині тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ