На Волині михайло Болотських привітав жінок ДСНС України з нагоди 8 Березня

На Волині михайло Болотських привітав жінок ДСНС України з нагоди 8 Березня

09.03.13 09:28 0 1098
6 березня у Києві Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських привітав жінок, які несуть службу в територіальних підрозділах ДСНС України, з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня – та закликав їх до активної співпраці задля розбудови системи цивільного захисту населення.

За вагомі трудові досягнення, сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Міжнародного жіночого дня представниці усіх територіальних підрозділів України отримали цінні подарунки та грошові премії.

«У нашій системі працює 75 тисяч осіб, з них – 7,5 тисяч жінок. Саме в них сконцентрована вся позитивна сила, добро. Завдяки Вам цей позитив поширюється на всю нашу систему. Важливо розуміти, що спочатку ми мусимо створити сприятливу атмосферу в маленькому колективі, потім в цілому управлінні, в області, а там і у державі. Давайте співпрацювати та активно взаємодіяти. Ми спільно маємо вирішити всі наші проблеми. І наша шня зустріч – це не разова акція. Ми постійно триматимемо руку на пульсі областей, щоб знати справжню ситуацію на місцях. Адже чим амбіційнішими будуть наші задачі, тим ефективніше ми рухатимемось до поставлених цілей», - наголосив Михайло Васильович.

Він запевнив, що процес реформування Міністерства надзвичайних ситуацій та Державної інспекції техногенної безпеки у Державну службу з надзвичайних ситуацій проходить злагоджено та відповідно до встановлених строків. ДСНС України – центральний орган виконавчої влади, який гідно виконуватиме покладені на нього обов'язки. За словами Михайла Болотських, зміни дозволять підвищити соціальний захист співробітників та покращити реагування підрозділів на надзвичайні ситуації, зокрема завдяки залученню сил та засобів Збройних Сил України.

«У нас великі перспективи. І я не ідеалізую ситуацію, я знаю, що вони реальні. Поетапно та ефективно ми втілюватимемо в життя реформу. Із задекларованих принципів вона втілиться у життя, створивши нормальні умови праці для всіх співробітників ДСНС України.

Ми підвищуватимемо готовність особового складу Служби та проводитимемо переоснащення техніки з метою покращення реагування на надзвичайні ситуації. Будемо проводити перевірки, щоб знати ситуацію на місцях. Все мусить бути в порядку – і місця несення служби, і караульні приміщення, і їдальні. Я переконаний, треба багато вимагати від наших співробітників, але, водночас, необхідно створити всі умови для нормальної та професійної роботи підрозділів», - відзначив Голова ДСНС України.

Зустріч Голови відомства з представниками жіночих колективів територіальних підрозділів ДСНС України у подібному форматі проводилась вперше, але в подальшому керівництво Служби планує зробити такі заходи традиційними. Це дозволить активізувати діалог з регіонами та у неформальній обстановці обговорити проблемні питання та напрямки розвитку системи.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина займає ...

КОМЕНТАРІ